Salt,fat and sugar reduction

Salt,fat and sugar reduction

Editorial:
Elsevier uk
EAN:
9780128197417
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-0-12-819741-7
idioma:
CASTELLANO
Ample:
152
Alt:
229
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

Descompte:

-5%

Abans:

182,00 €

Després:

172,90 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Matèria a Quiosc Blau

  • Cocina familiar -5%
    Titulo del libro
    Cocina familiar
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    9,95 €9,45 €

  • Ideas de decoración -5%
    Titulo del libro
    Ideas de decoración
    Equipo Susaeta
    Susaeta ediciones
    No disponible

    0,95 €0,90 €

  • COCIÑA ESPAÑOLA
    Antic
    -5%
    Titulo del libro
    COCIÑA ESPAÑOLA
    Chef Fernandez
    Antalbe
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

  • Rui Paula - A Cuisine in Oporto -5%
    Titulo del libro
    Rui Paula - A Cuisine in Oporto
    Gracias, Pedro
    Verso da historia
    Rui Paula desenvolve o seu percurso como cozinheiro na mais antiga região demarcada do mundo. No restaurante D...
    No disponible

    29,34 €27,87 €

  • Roots -5%
    Titulo del libro
    Roots
    Roca Fontané, Joan
    Librooks
    In this book the prestigious chef Joan Roca, at the head of the celebrated restaurant El Celler de Can Roca, in...
    No disponible

    20,00 €19,00 €

Elsevier uk a Quiosc Blau