La ciencia de los alimentos en la práctica

La ciencia de los alimentos en la práctica

Editorial:
Longman
EAN:
9786073232807
Any d'edició:
Matèria
CI?NCIES, TECNOLOGIA I MEDICINA
ISBN:
978-607-32-3280-7
idioma:
CASTELLANO
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
UNIVERSIDAD

Descompte:

-5%

Abans:

38,11 €

Després:

36,20 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Altres llibres de l'autor a Quiosc Blau

Matèria a Quiosc Blau

  • Cancer of the breast -5%
    Titulo del libro
    Cancer of the breast
    Kashyap
    Academic press
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    170,55 €162,02 €

  • Carlos V y Felipe II -5%
    Titulo del libro
    Carlos V y Felipe II
    Braudel, Fernand
    Alianza
    Poco proclive a realizar estudios biográficos, FERNAND BRAUDEL -patriarca de la escuela de los " Annales ...
    No disponible

    8,50 €8,08 €

  • CORTINA DE FUM SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC -5%
    Titulo del libro
    CORTINA DE FUM SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC
    Nº 6
    Hoggan, James
    Librooks
    LA CREUADA PER NEGAR L'ESCALFAMENT GLOBAL  Librooks presenta el darrer títol de la seva trilogia dÆassai...
    No disponible

    21,00 €19,95 €

  • CANNABIS Y ESPIRITUALIDAD -5%
    Titulo del libro
    CANNABIS Y ESPIRITUALIDAD
    STEPHEN GRAY
    Inner traditions
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    18,95 €18,00 €

  • Nanociencia y nanotecnología -5%
    Titulo del libro
    Nanociencia y nanotecnología
    Takeuchi, Noboru
    Fondo cultura economica (fce)
    Las propiedades de los elementos en las escalas muy pequeñas difieren notablemente de aquellas conocidas a niv...
    No disponible

    9,00 €8,55 €

Longman a Quiosc Blau