ELS BOLETS

ELS BOLETS. COM PREPARAR-LOS 10 VEGADES

Nº:
43
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494116391
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-941163-9-1
Páginas:
19
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
70
Alto:
100
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Descuento:

-5%

Antes:

6,95 €

Despues:

6,60 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Segurament són l'aliment més antic que coneixem, una font important de  proteïnes per als nostres avantpassats. A més de l'alt contingut proteic, els bolets contenen hidrats de carboni, fibra i vitamines, són baixos en sodi i no porten colesterol. Aquest modest recull de receptes amb bolets té com a propósit posar-vos a l'abast maneres de cuinar-los senzilles, vistoses i que us facin quedar bé.

Materia en Quiosc Blau

  • Pescados y mariscos I -5%
    Titulo del libro
    Pescados y mariscos I
    Arguiñano Karlos
    Debate
    No disponible

    16,08 €15,28 €

  • PRATOS ÚNICOS -5%
    Titulo del libro
    PRATOS ÚNICOS
    Loaldi, Paola
    Everest editora
    No disponible

    15,20 €14,44 €

  • Las mejores RECETAS de CARITINA -5%
    Titulo del libro
    Las mejores RECETAS de CARITINA
    Caritina Goyanes
    Espasa calpe
    Recibir a tus invitados en casa y organizarles un delicioso menú, sencillo y original, estará al alcance de t...
    No disponible

    17,90 €17,01 €

  • Cocina al minuto -5%
    Titulo del libro
    Cocina al minuto
    Villapol, Nitza
    Mestas ediciones
    Se recogen las recetas de esta reconocida escritora y creadora de la televisión cubana. ...
    No disponible

    16,50 €15,68 €

  • La única dieta -5%
    Titulo del libro
    La única dieta
    Ray, Sondra
    Neo-person
    No disponible

    12,00 €11,40 €

Sd edicions en Quiosc Blau