APPCC avanzada

APPCC avanzada. Guía para a aplicación dun sistema de perigos e puntos de control críticos

Editorial:
Ideaspropias
EAN:
9788498392012
Año de edición:
Materia
ECONOMIA Y EMPRESA
ISBN:
978-84-9839-201-2
Páginas:
194
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
GALEGO
Ancho:
170
Alto:
240
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
GESTION EMPRESARIAL

Descuento:

-5%

Antes:

14,96 €

Despues:

14,21 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Imaxinan que os produtos alimentarios que consumimos non pasasen uns controis de calidade? Os alimentos, como materia orgánica que son, estarían expostos a multitude de perigos potenciais que producirían a súa contaminación (perigos biolóxicos, químicos e físicos) e nós como consumidores, trala inxestión deses alimentos, estariámonos arriscando  a contaxiarnos de calquera enfermidade de transmisión alimentaria ou a que o noso organismo sufrise algún dano.

O sistema APPCC (Análise de Perigos e Puntos de Control Crítico) é un procedemento metódico, científico e predominantemente preventivo que, utilizado ao longo da cadea de subministración do alimento proporciona un elevado índice de seguridade respecto á calidade hixiénico-sanitaria deste, é dicir, avala que o produto cumpre certas normas de limpeza, conservación, transporte...

A nova Norma ISO 22000 é un sistema  de xestión en materia de seguridade aplicable á cadea de abastecemento de alimentos e, polo tanto, unha ferramenta para implementar o sistema APPCC. Esta norma está avalada internacionalmente e tódolos sistemas de xestión de inocuidade de alimentos que a cumpren son susceptibles de certificación.

O obxectivo principal deste manual, que Ideaspropias Editorial lle presenta, é proporcionar ao lector a través dunha metodoloxía didáctica, un coñecemento teórico-práctico do sistema APPCC, da súa importancia, dos seus principios e da súa aplicación.

Otros libros del autor en Quiosc Blau

  • APPCC básica -5%
    Titulo del libro
    APPCC básica
    ', Victoria De las Cuev'
    Ideaspropias
    Na actualidade, coñecer as medidas de control de seguridade dos alimentos é un aspecto fundamental que teñen...
    No disponible

    14,96 €14,21 €

Materia en Quiosc Blau

Ideaspropias en Quiosc Blau

  • Microsoft Excel 2003. Nociones básicas -5%
    Titulo del libro
    Microsoft Excel 2003. Nociones básicas
    'Fernando Rodríguez Braga'
    Ideaspropias
    Microsoft Office Excel 2003 « es una de las herramientas que nos ofrece Microsoft Office y, a la vez, uno de l...
    No disponible

    11,95 €11,35 €

  • Contenidos relacionados con la profesionalidad -5%
    Titulo del libro
    Contenidos relacionados con la profesionalidad
    García Cortázar, María Aránzazu
    Ideaspropias
    María Aránzazu García Cortázar es ingeniera química por la Universidad  de Santiago de Compostela y técni...
    No disponible

    20,95 €19,90 €

  • APPCC avanzado -5%
    Titulo del libro
    APPCC avanzado
    'Victoria de las Cuevas Insua '
    Ideaspropias
    Victoria de las Cuevas Insua nació en Ourense en el año 1974. Es licenciada en Biología por la Universidade ...
    No disponible

    14,96 €14,21 €

  • Preparación y ajuste de máquinas para el mecanizado -5%
    Titulo del libro
    Preparación y ajuste de máquinas para el mecanizado
    'Pablo Comesaña Costas'
    Ideaspropias
    No disponible

    20,95 €19,90 €

  • Realización de bosquexos -5%
    Titulo del libro
    Realización de bosquexos
    'Marcos Vela Fonruge'
    Ideaspropias
    Vivimos na cultura da imaxe. O envoltorio é o primeiro que vemos dun produto, de aí que as profesións vincul...
    No disponible

    20,95 €19,90 €