The Microwave Processing of Foods

The Microwave Processing of Foods

Editorial:
Elsevier uk
EAN:
9780081005286
Any d'edició:
Matèria
MEDICINA I SALUT
ISBN:
978-0-08-100528-6
idioma:
INGLES
Ample:
152
Alt:
229
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

Descompte:

-5%

Abans:

153,92 €

Després:

146,22 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Altres llibres de l'autor a Quiosc Blau

  • Dms-5: evolucion conceptual -5%
    Titulo del libro
    Dms-5: evolucion conceptual
    Darrel, A. Regier / William, Narrow / Kuhl
    Medica panamericana
    Los notables avances en la investigación y los cambios producidos en la práctica clínica durante los último...
    No disponible

    56,00 €53,20 €

Matèria a Quiosc Blau

Elsevier uk a Quiosc Blau