HIGIENE DE LOS ALIMENTOS. DIRECTRICES PARA PROFESIONALES DE HOSTELERÍA, RESTAURACIÓN/CATERING

HIGIENE DE LOS ALIMENTOS. DIRECTRICES PARA PROFESIONALES DE HOSTELERÍA, RESTAURACIÓN/CATERING

Editorial:
Acribia
EAN:
9788420008943
Any d'edició:
Matèria
MEDICINA I SALUT
ISBN:
978-84-200-0894-3
Pàgines:
406
Enquadernació:
LIBRO EN OTRO FORMATO
idioma:
CASTELLANO
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
CIENCIA Y TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS

Descompte:

-5%

Abans:

38,00 €

Després:

36,10 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Altres llibres de l'autor a Quiosc Blau

  • BIGGLES, 2 -5%
    Titulo del libro
    BIGGLES, 2
    JOHNS, CAPITAN
    Edhasa
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    4,95 €4,70 €

  • Long live th jsa -5%
    Titulo del libro
    Long live th jsa
    Johns, Geoff
    Penguin
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    28,75 €27,31 €

  • Geiger nº 04/06 -5%
    Titulo del libro
    Geiger nº 04/06
    Johns, Geoff
    Planeta comics
    ¡No dejes que te cojan con vida! El pueblo de los órganos viene a por Geiger y su preciado cargamento, pero e...
    No disponible

    3,95 €3,75 €

  • Green lantern cm4 -5%
    Titulo del libro
    Green lantern cm4
    Geoff Johns;Ivan Reis
    Planeta
    No disponible

    3,95 €3,75 €

  • Green lantern -5%
    Titulo del libro
    Green lantern
    Doug Mahnke;Geoff Johns
    Planeta comics
    No disponible

    3,95 €3,75 €

Matèria a Quiosc Blau

Acribia a Quiosc Blau