Essential guides on cattle farming. Drying-off Management

Essential guides on cattle farming. Drying-off Management

Editorial:
Servet
EAN:
9788417225667
Any d'edició:
Matèria
ANIMALS I MASCOTES
ISBN:
978-84-17225-66-7
Pàgines:
82
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
INGLES
Ample:
170
Alt:
110
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
VETERINARIA

Descompte:

-5%

Abans:

35,00 €

Després:

33,25 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

The objective of this guide is to describe the main events that take place during the dry period, both in the udder and in the cow, and to show how they can influence the subsequent lactation period.
 The book also provides basic guidelines for a proper drying-off technique and management of cows during this period in order to reduce  the prevalence of intramammary infections and achieve optimal milk production.

Altres llibres de l'autor a Quiosc Blau

  • Gu¡as prácticas en producción bovina. El secado -5%
    Titulo del libro
    Gu¡as prácticas en producción bovina. El secado
    JIMENEZ GALAN, LUIS MIGUEL
    Servet
    El objetivo de esta guía práctica es describir los principales fenómenos que tienen lugar en el momento del ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    35,00 €33,25 €

Matèria a Quiosc Blau

Servet a Quiosc Blau